Música

Música

Noves cançons i projectes per celebrar els vint anys de Pepet i Marieta

El grup estrenarà a l’agost un espectacle musical per a petits i grans

Noves cançons, concerts especials i projectes com la col·laboració amb diverses bandes de música o una versió familiar del grup commemoraran els vint anys de Pepet i Marieta, un grup d’autor festiu, reivindicatiu i satíric que ha promogut la llengua i la identitat ebrenca arreu del territori. La banda liderada per Josep Bordes vol festejar l’efemèride amb els seguidors que ja tenen fills i és per això que han ideat La Colla Pirata, on els músics es transformaran en personatges d’una trama que es va desenvolupant entre noves composicions per a grans i petits i també el repertori de Pepet i Marieta, informa l’ACN. L’espectacle s’estrenarà al barri de Gràcia de Barcelona el 19 d’agost i tindrà una “formació mirall” mallorquina, amb components de les Illes Balears.

Una altra de les iniciatives de la commemoració dels vint anys és el projecte Pepet i Banda, els concerts que Bordes fa juntament amb les bandes de música dels pobles. “Ho hem fet tota la primavera amb les bandes d’Ulldecona, la Sénia o Santa Bàrbara i continuarem a la Ràpita o Amposta”, ha explicat el músic, que explica que “És una manera de reivindicar les Terres de l’Ebre, perquè el món de la banda hi està molt present” i que l’espectacle “està tenint una rebuda brutal”.

A més, el grup treballa ja en noves cançons després de Crida Yé –on col·labora amb els lleidatans Sexenn– i quan tinguin prou temes faran un nou disc. Arribarà “potser l’any que ve” i servirà per “culminar” la festa de les dues dècades de vida del grup. A Ulldecona el 30 d’agost es farà un concert de celebració especial i també hi haurà una festa amb antics membres de la banda, un projecte que Pepet i Marieta volen acompanyar d’una exposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

L’Auditori indaga en la relació de l’ésser humà amb la natura

Barcelona
Cultura

Joan Colomo i la Ludwig Band, al cartell del Festival EnCanta de Roda de Ter

Roda de Ter
música

Festival Eufònic, arts sonores i visuals, oli i clementines

Barcelona
arquitectura

Arriben les (set) Setmanes d’Arquitectura

Barcelona
cinema

Arrenca el Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona

Barcelona

Figa Flawas, The Tyets, Lia Kali, Stay Homas i Chenoa, entre els primers noms de la festa major

TERRASSA
cinema

Retrospectiva d’Agustí de Villaronga a la Filmoteca

Barcelona
música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

Barcelona
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona