Altres

congrés

Mutare aborda la sostenibilitat des del sector cultural i educatiu

Més de 400 persones es reuniran en la cinquena edició de la plenària Mutare, els dies 5 i 6 de juliol, per conèixer, debatre i experimentar iniciatives culturals i educatives d’alt impacte social que reflexionin sobre la sostenibilitat.

Entre els ponents que hi presentaran projectes hi ha Xavier Cortés de La Fera, Ana Manaia i Laura Gómez de B-Murals, Laia Socarrats de Cantilafont i Esteban Marín de la Fundació Contorno Urbano. Organitzada per la Fundació Carulla, la trobada se celebrarà a la Casa Rius de Barcelona i a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on es faran conferències, tallers i presentacions de projectes culturals.La plenària Mutare és una trobada que aborda el diàleg, l’intercanvi, la inspiració i la connexió al voltant del poder transformador de la cultura. L’edició d’enguany se centrarà a dur el concepte de la sostenibilitat un pas més enllà de l’habitual sostenibilitat climàtica. Els continguts de les jornades reflexionaran sobre la sostenibilitat de la llengua catalana, del territori i del nostre entorn, a partir de propostes artístiques i educatives que ofereixen altres maneres de viure i habitar en el planeta.La sostenibilitat del planeta és una qüestió crítica en l’actualitat, i la cultura i l’educació juguen un paper essencial com a motors de canvi per abordar els reptes mediambientals. La cultura té un poder transformador que va més enllà de la simple expressió artística: és una eina per a la conscienciació, la mobilització i l’acció.Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, assegura que “és mitjançant la mirada que ens ofereixen les arts i la cultura des d’on podem imaginar i impulsar noves solucions per als reptes socials que tenim al davant”. Des de fa cinquanta anys, la Fundació Carulla treballa per transformar les persones i la societat a través de la cultura i les arts, liderant, impulsant i connectant projectes culturals i educatius que donin resposta als reptes que planteja la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia