Música

L’Istiu es posa en marxa amb el 70% de les entrades venudes

El festival de Castelló d’Empúries es va inaugurar dilluns amb el concert conjunt de Kelly Isaiah, vocalista de Koers, i la Vicens Martín Dream Big Band

El festival Istiu , de Castelló d’Empúries, es va posar en marxa ahir dilluns, amb el 70% de les entrades venudes per a la quinzena de concerts programats fins diumenge vinent.

Amb una producció pròpia, s’ha donat el tret de sortida al festival amb el primer concert conjunt de Kelly Isaiah, vocalista de la banda lleidatana Koers, i la Vicens Martín Dream Big Band. Amb les entrades exhaurides, el cantant lleidatà i la formació liderada pel guitarrista, director i arranjador Vicens Martín van unir la seva creativitat per oferir una actuació inèdita amb una selecció de grans hits de la música soul i estàndards de la música nord-americana dels anys 30 i 40 del segle passat.

El festival, que se celebra fins al diumenge 9 de juliol amb el pati del Palau dels Comtes com a escenari principal, ja té les entrades exhaurides de quatre actuacions: les de Manu Guix, demà; el castelloní Marc Timón, divendres; Bigblack Rhino, avui al Poblat Típic d’Empuriabrava, i Albert Pla amb Diego Cortés, que clouran l’Istiu diumenge vinent. D’altra banda, s’ofereixen les darreres places per als concerts de Lildami i Anna Andreu, aquesta nit.

A més, Ginestà presentarà, de manera exclusiva, el disc Suposo que l’amor és això, dissabte. Pol Batlle, juntament amb la cantant i trombonista Rita Payés, també arribaran divendres a l’Istiu amb el seu primer disc sota el braç: Salt mortal, impregnat d’un particular folk metafísic. Magalí Sare presentarà el seu segon disc Esponja, el dijous, el mateix dia que el trio d’indie-folk River Omelet estrenarà Come in, you’ll see the flat. La compositora i cantant rosinca Anna Gratacós, coneguda com a Madamme Mustash, també serà a l’Istiu, dimecres, el mateix dia que Moshka, i Alex Dee hi actuarà divendres.

A més, s’ha programat una doble sessió de DJ amb Miqui Puig, l’exlíder de Los Sencillos, DJ Fonki Cheff i Weronika Banaszek, que la tarda de dissabte punxaran per al públic familiar a la plaça Joan Alsina i, a la nit, continuaran a l’hort del convent de Santa Clara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA