Música

Cicle de concerts a Palafrugell: havaneres, música de casa i jazz en escena

Una iniciativa per dinamitzar culturalment el centre de la vila durant les nits d’estiu a plaça Nova

L’escenari de plaça Nova serà l’epicentre d’un cicle de concerts que prendrà vida cada diumenge a les 20 hores del vespre, des del 30 de juliol fins al 10 de setembre. Amb l’objectiu de dinamitzar culturalment el centre de la vila i oferir una programació musical estable al carrer durant l’estiu, aquesta iniciativa promet ser un reclam per als amants de la música local i del jazz.

El diumenge 30 de juliol, el cicle de concerts s’inaugurarà amb l’actuació del grup “Arjau”, que oferirà una cantada d’havaneres tradicionals, incloent-hi tant les últimes composicions com les més clàssiques del gènere. El diumenge següent, el 6 d’agost, el trio format per “Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust” presentarà el seu nou projecte musical, titulat “#enCantats”. A través d’interpretacions úniques, revisitaran cançons conegudes d’autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp, oferint un enfocament fresc amb una perspectiva femenina.

El 13 d’agost, serà el torn del grup “Port Bo”, que portarà a l’escenari de plaça Nova el tradicional cant de les havaneres, mantenint viva la rica tradició popular. El 20 d’agost, el cantautor Cesc Freixas presentarà la seva proposta musical, oferint una combinació única de poesia i melodies que encisarà l’audiència. Per cloure el mes d’agost, el dia 27, el grup “Mil Notes” oferirà un concert que promet sorprendre amb la seva música variada i enèrgica.

A més d’aquesta rica oferta musical, l’estiu a plaça Nova també abraçarà el jazz amb l’Street Festival Jazz, que servirà com a avantguarda del 29è Festival de Jazz Costa Brava. El diumenge 3 de setembre, l’”Aura i Biel Quartet” i el diumenge 10 de setembre, el “Xavi Molina Quartet” oferiran dues actuacions al centre de la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA