Cinema

Cultura

Ha mort Darren Kent, actor britànic que va participar a ‘Joc de trons’

Va ser guardonat a la gala dels premis de cinema independent Van d’Or amb el premi a millor actor pel curtmetratge ‘Sunny Boy’ (2012)

L’actor britànic Darren Kent es va morir divendres passat, a l’edat de 36 anys, a conseqüència d’un llarg historial de problemes de salut, segons ha comunicat la seva agència de representació, Carey Dodd Associates.

Nascut l’any 1987 a Essex, Kent tenia artritis, osteoporosis i una malaltia cutània, però això no el va frenar en el seu desig de ser actor. L’any 2007 es va graduar a Conti (Itàlia) i un any després va obtenir el seu primer paper a la pel·lícula de terror Mirrors (2008). A partir d’aquí va anar encadenant diferents aparicions tant en sèries de televisió com en pel·lícules de gran pressupost. Destaquen la sèrie EastEnders (2010), coneguda a casa nostra com a Gent del barri; el film Blancaneu i la llegenda del caçador (2012); la versió televisiva de la BBC Les Miserables (2018), la pel·lícula de suspens The Little Stranger for Room (2019) i, més recentment, el film fantàstic de Dungeons&Dragons: Honor Among Thieves (2023). Però el seu veritable cim va ser quan va encarnar el paper d’un ramader de cabres de la badia dels esclaus a la quarta temporada de Joc de trons (2014).

El seu únic guardó el va rebre a la gala de cinema independent Van d’Or, que li va lliurar el premi al millor actor pel paper protagonista d’un jove amb una malaltia a la pell en el curtmetratge Sunny Boy (2012).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia