Arts escèniques

Més de 10.000 participants en el festival Ésdansa

Les companyies internacionals Viorica de Moldàvia i Guru de l’Índia hi van destacar a més dels itineraris Joves i Arrel i els projectes sorgits del Pla d’Impuls de la dansa d’arrel

La 41a edició del festival Ésdansa, el certamen de la dansa d’arrel tradicional, va començar el 21 d’agost i va cloure ahir amb més de 10.000 participants al llarg de totes les activitats, tant formatives com d’exhibició, segons manifesta l’entitat Culturae a través d’un comunicat. Malgrat la cancel·lació de la Festa al Parc ahir i algunes reubicacions d’espectacles a causa de les condicions meteorològiques, el festival va oferir una experiència enriquidora als assistents, amb una varietat d’itineraris artístics. A part de les companyies internacionals, com Viorica de Moldàvia, Minchanzaman de Perú, Crane d’Uganda i Compañía de Tango Julio Sosa d’Uruguai i Guru de l’Índia; van destacar els itineraris Joves i Arrel, així com els projectes sorgits del Pla d’Impuls de la dansa d’arrel.

D’altra banda, el programa de l’edició va incloure no només actuacions artístiques, sinó també esdeveniments clau com una trobada amb la consellera de cultura, Natàlia Garriga, i el conseller de drets social, Carles Campuzano. A més, es va realitzar una presentació a la premsa sobre les diferents línies de treball del Pla d’Impuls, amb la participació d’Adelaida Moya, directora general de Cultura Popular. També es van produir diverses trobades centrades en les línies del Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel, consolidant el festival com un esdeveniment referents en aquest àmbit cultural.

Amb tot plegat, l’organització del festival ha subratllat la contribució dels més de 200 voluntaris que van dedicar el seu temps per assegurar el bon funcionament de les activitats, des de tasques d’infraestructura fins a l’atenció al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia