Arts escèniques

El ‘Festival Improvist’ debuta al teatre d’Olot

La primera edició del certamen d’improvisació de les comarques gironines tindrà lloc el 29 de setembre i es llança una campanya Verkami per finançar-lo

La companyia de teatre d’Olot ’Del Gremi’ es prepara per llançar el “Festival Improvist”, el primer festival d’improvisació de les comarques gironines que posarà de manifest el talent local. Aquest festival esdevindrà una plataforma per als artistes emergents, oferint espectacles d’improvisació al Teatre Principal d’Olot, segons manifesta l’entitat a través d’un comunicat.

Així mateix, el certamen, que se celebrarà mensualment, debutarà el pròxim 29 de setembre; i neix sota la direcció de l’actriu i humorista Anna Aumatell, qui lidera un col·lectiu de 13 intèrprets amb una passió compartida pel teatre humorístic i la improvisació.

A més de l’aposta pel “Festival Improvist”, la companyia ‘Del Gremi’ ha anunciat una campanya de finançament col·lectiu a través de Verkami. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar fons per impulsar projectes artístics innovadors. Així mateix, la companyia vol establir-se com una productora d’humor sense ànim de lucre, amb l’aspiració de generar espectacles que no només entretinguin, sinó que també aportin benestar a la comunitat.

Entre els projectes actuals destaquen les obres de microteatre d’humor com “LIFT”, que ja ha aconseguit una exitosa estrena, així com les properes produccions titulades “FLIT” i “TILF”. La companyia també té plans per llançar un pòdcast a partir del 2024, per tal d’oferir als seus seguidors una font contínua d’entreteniment.

Amb tot plegat, l’actriu i líder de la companyia, Anna Aumatell, apunta que “estem molt emocionats de presentar aquesta nova companyia de teatre i els projectes que tenim en marxa. Amb el suport del públic i de persones que comparteixen la nostra passió pel teatre i l’humor, estem segurs que aconseguirem fer realitat aquest somni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia