Altres

girona

La Fira del Dibuix i la Pintura de estrena un procés de renovació

La Fira del Dibuix i la Pintura de Girona enceta un procés de renovació a la seva 58a edició. Com a principal novetat, a partir d’ara el cartell del projecte cada any el farà un autor diferent. Enguany, anirà a càrrec de l’artista manresà Xavier Bartumeus, un pintor català amb una gran trajectòria internacional que ha exposat a diversos museus americans i europeus, així com espanyols. Per altra banda, el projecte també estrena una nova publicació que porta per nom “Carrers d’Art” i que es publicarà en paper en principi un cop a l’any, coincidint amb les dates Fira del Dibuix i la Pintura. En concret, la publicació serà tota a color, amb disseny i format de qualitat, i se’n distribuiran un total de 10.000 exemplars el dia de la Fira en els diversos punts de la ciutat.

Pel que fa al contingut de la publicació, aquesta recollirà diferents entrevistes i reportatges amb els artistes presents a la Fira, així com farà un repàs a l’actualitat pictòrica de les comarques gironines, especialment de Girona ciutat. A més, hi haurà espai per revisar la història artística gironina i els seus principals actors que en formen part. Finalment, la publicació també es podrà descarregar en format digital des de la pàgina web del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia