Música

música

Cartellà torna a ser epicentre de rock

Torna el Cartellà Rock, la gran festa popular del rock gironí, que celebrarà la seva 21a edició aquest dissabte, 25 de novembre, a les escoles velles de Cartellà (Sant Gregori), amb entrada gratuïta. Organitzat per l’associació cultural de la vall del Llémena LE²X, el Cartellà Rock començarà a les 22.30 h i, presentat per David Julià, inclourà les actuacions del grup debutant The Marshy Ground i de la Cartellà Rock Band: una formació de trenta músics que s’aniran alternant per tocar 25 clàssics del rock, el soul i altres estils afins i faran un petit homenatge a Tina Turner. La Cartellà Rock Band és formada per Miquel Brugués i Fran Esquiaga, als teclats; Jordi Big Villano Vila, Toni Molina, Xevi Maresma i Xevi Fortuny, a la bateria; Aleix Pagès, Anna Fusté, Marc Xifra, Xevi Pasqual, Enric Ramos, Javi Galván, Sue Gere i Gerard Llavero, al baix; Lluís Costa, Lluís Morilla, Francesc Bertrán Pelut, Runo, Jep Vilaplana, Jordi Turon, Manel Lets Casadevall, Sebastià Saurina Titi i Enric Angelats, com a guitarristes, i els vocalistes Tona Gafarot, Nina Pagès, Nuri Mancebo, Arnau Coderch, Joan Rubau, Leire García i Sheila Endekos.

The Marshy Ground és el nou grup de hard-rock de Jordi Vila, Manel Casadevall, Enric Ramos i Bikentios Chávez, que presenta el seu primer EP, amb quatre cançons com ara Fireworks i Rock and roll woman, gravades per Chávez i mesclades i masteritzades per Sue Gere a Hybrid Recordings.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència