Música

música

Els britànics Snuff i els danesos The Movement actuaran dissabte a la 7a edició del Ferrish Fest, a La Mirona

El festival, que des del 2017 recorda el músic Ferran Bonet, també inclourà les actuacions de Bullitt, La Tosca Brava i En-Brut

La setena edició del Ferrish Festival reunirà a La Mirona dissabte vinent, 10 de febrer, cinc contundents bandes entre les quals hi haurà dues formacions internacionals: l’històric grup britànic de punk-rock Snuff , format a Londres el 1986, i el trio danès The Movement, amb un so que beu de grans referents mods com ara The Who i The Jam, però també de l’energia punk dels primers The Clash. El Ferrish Fest s’organitza des del 2017 en memòria del músic saltenc Ferran Bonet (1977-2015), conegut com Ferrish, que va ser baixista de Without i Bullitt. En aquesta setena edició del Ferrish tampoc no hi faltarà Bullitt i el cartell es completarà amb La Tosca Brava –amb antics membres de Komando Moriles, Tipuaixí, The Gruixut’s o La Suite Mosquito– i la banda blanenca de hardcore-punk En-Brut .

Organitzat per l’Associació Ferrish Fest, amb l’ajuda de La Mirona, Hardcore Hits Cancer, HFMN Crew i Can Pep, el Ferrish Fest obrirà dissabte les seves portes a les 18.30 h i En-Brut obrirà foc mitja hora després. Les entrades tenen un preu de 20 euros a la venda anticipada i de 25 euros a la taquilla. L’entrada és gratuïta per als menors de 16 anys, que han d’anar acompanyats pels pares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia