Música

Música

La Filharmònica de Helsinki encetarà la 41 temporada d’Ibercamera

Philippe Herreweghe, Nelson Goerner, Renaud Capuçon i musicAeterna ressalten en una programació que es fixarà en compositors com Rakhmàninov, Bach, Txaikovski, Schumann o Chopin

La 41a temporada d’Ibercamera, que tindrà lloc a L’Auditori i al Palau de la Música Catalana, reunirà noms propis com Philippe Herreweghe, Nelson Goerner, Renaud Capuçon o l’Orquestra Filharmònica de Hèlsinki o musicAeterna. La programació 2024-2025 es fixarà en grans obres de compositors com Rakhmàninov, Bach, Txaikovski, Schumann, Chopin, Dvorák, Strauss o Mahler. Amb concerts a l’Auditori i al Palau de la Música, l’Ibercamera oferirà el debut de l’Orquestra Filharmònica de Hèlsinki, Philippe Herreweghe, Collegium Vocale Gent, Roberto González-Monjas o Orquestra Simfònica de Galícia. La temporada arrencarà l’11 de novembre amb la Segona de Sibelius, un programa carregat de bellesa amb la Filharmònica de Helsinki, Jukka-Pekka Saraste i Nelson Goerner.

La programació tindrà Concerts de Mozart amb Cappella Andrea Barca, l’orquestra que Sir András Schiff va crear per a oferir el repertori que més estima i venera i Cantates de Bach amb el Collegium Vocale Gent sota la direcció de Philippe Herreweghe.

Daniil Trifonov, un dels més grans fenòmens pianístics de les últimes dècades, s’expressarà a través de Txaikovski amb La bella dorment i Andrés Orozco-Estrada oferirà La cinquena de Txaikovski amb l’Orquestra simfònica WDR Colònia. Teodor Currentzis, els seus músics i musicaeterna proposaran la Segona Simfonia de Mahler acompanyats pel Cor Ibercamera.

La 41a edició dedicarà temps a la mort i la donzella de Schubert amb la guitarra d’Ana Vidovic i l’Orquestra Simfònica de Viena celebrarà els seus 125 anys amb una obra encarregada per la seva orquestra: la suite del Cavaller de la Rosa.

El pressupost d’aquesta temporada superarà el milió d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia