Música

música

El 12è Girona a Cappella oferirà onze concerts de l’11 al 19 de maig

El festival inclourà vuit actuacions gratuïtes a la plaça Independència, les tardes de Temps de Flors, i el concert del franco-senegalès Faada Freddy a l’Auditori

El festival Girona a Cappella, que continua sent l’únic del seu gènere a l’Estat espanyol, celebrarà la seva 12a edició de l’11 al 19 de maig, coincidint amb Temps de Flors. El festival de la veu despullada, organitzat per DDM Visual i dirigit per Pau Marquès, oferirà onze concerts, dels quals vuit seran gratuïts i tindran lloc cada tarda a la plaça Independència –a les 18 h, els dissabtes i diumenges, i a les 19 h la resta de la setmana–, i els altres tres seran de pagament: la Capella Polifònica de Girona actuarà al monestir de Sant Daniel, el dimecres 15 a les 21 h (5 euros, aforament limitat), i la recaptació es destinarà íntegrament a la preservació del monestir; el Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal oferirà un concert el divendres 17 (20 h, 5 euros) a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, i com actuació internacional més destacada, el cantant franco-senegalès Faada Freddy actuarà el dissabte 18 de maig a l’Auditori de Girona (20 h, 28 euros), per presentar el seu últim àlbum, Golden Cages . “La meva música és 100% orgànica i 0% tecnològica”, remarca aquest cantant, que ‘toca’ tots els instruments amb la seva veu i l’acompanya amb les percussions que executa amb el seu propi cos.

Les formacions que actuaran a la plaça Independència són les següents: Demode Quartet, el dissabte 11; el Quartet Mèlt, el diumenge 12; el Black Music Choir i la Coral Salvadora Català, el dilluns 13; la Coral Singlot, el dimarts 14; Raps al Banc, que inclourà els finalistes del Rap dona de menjar 2024 –Jupyker, Macro, Gerard B, Xescu Acekes i Emé–, el dijous 16; Estem d’Acords, el divendres 17; els mallorquins Cap Pela, el dissabte 18, i el trio T.3, el diumenge 18 de maig, com a cloenda del festival. Girona a Cappella , organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Diputació, també inclourà el taller Tecnologia per a cantants, adreçat a cantants tant professionals com amateurs, que tindrà lloc el dissabte 11 de maig a La Marfà, a càrrec del productor musical Pau Sastre i l’enginyer de so Ramon Candado (a partir de les 10 h, 10 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà
música

The Beating Souls, Karol Green & Sol Kwaya i Gospelians, al 4t Vidreres Gòspel Festival

vidreres
Cultura

Mor Brian McCardie, actor de sèries com ‘Line of duty’ i ‘Outlander’

castell d’aro

Private Function, The Whiffs i Weird Omen, dissabte al Desemboca

castell d’aro
GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit
CÒMIC

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona