Altres

Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí es torna a convertir en l’epicentre de la màgia del país amb més de 70 sessions de 21 mags en 10 espais diferents

Aquesta edició és la més diversa amb artistes d’èxit que son la sensació de Hollywood, Las Vegas o els més prestigiosos certàmens de màgia a nivell mundial

La dotzena edició del Festival de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) arriba amb més força que mai del 31 de maig al 2 de juny per omplir les terres del Baix Empordà de gran talent internacional, amb estrelles tan mediàtiques com l’il·lusionista alemany Topas, reconegut amb el premi mundial a Millor Trajectòria i Millor Mag Creatiu o la darrera guanyadora del concurs Got Talent Espanya i també finalista del Got Talent America, Celia Muñoz. Un esdeveniment ja consolidat, reconegut en l’àmbit nacional i estatal que comptarà amb més d’una setantena d’actuacions per a tots els públics repartides en deu espais diferents i agrupats en tres àmbits: la Gran Màgia, la Màgia Singular i la Màgia Popular.

Els espectacles de gran format s’ubicaran a l’escenari principal, el de l’Auditori Espai Ter. Un equipament amb capacitat per a 610 espectadors que acollirà els millors espectacles i els muntatges més exigents.

Entre la gran quantitat de propostes, ressalta la Gran Gala Internacional on, a part dels ja mencionats Topas i Celia Muñoz, es deixaran veure grans artistes de la talla de Jaana Felicitas, una maga ballarina que a través del seu número Floating Chair combina el seu repertori contemporani amb il·lusions i dansa, l’humorista turc Yannis whY, un artista reconegut pels mestres com un dels millors mags joves que sorprendrà amb el seu número Crazy Smoke, o un dels millors manipuladors del panorama internacional, David Díaz, que arrossega a les seves espatlles més de vint-i-cinc anys d’experiència i que arriba per enlluernar el públic amb la seva millor producció del moment: Avarice. La Gala serà conduïda pel mag i humorista Roberto Vara, amb una llarga trajectòria com a presentador de grans esdeveniments.

També destaca la categoria Màgia singular, concebuda amb l’objectiu d’apropar al públic les darreres novetats de la disciplina de la màgia i ser, també, un aparador per afavorir la consolidació dels mags catalans. Uns números que es podran veure en espais com Casa Galibern, el Cine Petit, Palau Solterra, La Tina o La Sala.

Amb l’objectiu de potenciar la màgia de carrer, els espectacles i tallers de la categoria Màgia Popular ompliran el centre de Torroella amb espectacles com Alokayto del clown madrileny Kayto o En estat pur de Set de Màgia, una companyia dedicada a realitzar espectacles teatralitzats amb estil propi. A més, en el marc d’aquesta categoria també hi haurà cabuda per la visibilització de la feina dels artistes més joves, com l’osonenca Laia que, amb només vint anys, ja ha viatjat per molts països fent bandera de la seva màgia de màscares.

A més, la programació tornar a acollir la Fira de professionals de Màgia, un espai que posa l’accent al debat sobre les necessitats dels professionals de la màgia.

Ja es pot consultar els horaris de les actuacions i els espais a través del web oficial del festival www.fimag.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes
patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant