Arts escèniques

circ

Les Nits de Circ inclouran cintes aèries a 8 metres del terra i forçuts arribats de les estepes de Mongòlia

La quarta edició de la gala internacional sota les estrelles tindrà lloc del 7 al 10 d’agost a Besalú i del 13 al 18 d’agost a Roses

Vuit atraccions internacionals protagonitzades per 24 artistes de 8 nacionalitats formen el cartell de la quarta edició de les Nits de Circ, la gala internacional sota les estrelles i amb orquestra en viu, que tindrà lloc del 7 al 10 d’agost a Besalú i del 13 al 18 d’agost a Roses, en tots dos casos a les 21.30 h. En total, seran 10 representacions i un total de 12.500 entrades posades a la venda, de les quals ja se n’han venut més de 4.000 a la prevenda exclusiva per a espectadors d’edicions anteriors i una promoció flaix de Sant Jordi. El nou espectacle dirigit per Genís Matabosch (Circus Arts Foundation) proposa més atraccions i països participants que en les seves edicions anteriors, durant les quals van passar més de 34.000 espectadors per les dues seus de Nits de Circ .

Les vuit atraccions d’aquesta quarta edició inclouran, segons la descripció facilitada per l’organització, “arriscats salts al trapezi volant, artistes revelació dels malabars de diàbolo, genis de l’humor sense paraules, vols a les cintes aèries a 8 metres del terra, acròbates de força inversemblant, equilibristes de llargues perxes, il·lusionistes destres amb els canvis ràpids de vestuari o forçuts arribats de les estepes de Mongòlia”.

Els artistes participants són Fly González (Trapezis volants, Xile), L & S Brothers (Malabars amb diàbolos, França), Tulga (Forçut, Mongòlia), Kristina & Sebastian (Quick change, Hongria), Lusesita & Matteo (Perxa, Polònia), Anton & Victor Franke (Comicitat, Rússia), Hermanos Latino (Mà a mà, Mèxic) i Antony Cesar (Cintes aèries, França), tots ells acompanyats en directe per la música de la Paris Circus Orchestra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
premi

Carles Durà guanya el premi Roc Boronat

Barcelona

Barcelona dignifica els seus tresors arqueològics romans

Barcelona
festival de jazz d’escaldes-Engordany

Toquinho, Motis i Eastwood a Andorra

barcelona

Neix el Santvi Fest per apropar la música i la cultura a tots els públics

sant vicenç de montalt
televisió

La plataforma 3Cat supera els 100 milions de reproduccions en 6 mesos

barcelona
arts escèniques

Leticia Martín Ruiz serà la nova directora del Festival Grec

barcelona
memòria històrica

Barcelona homenatja George Orwell amb una placa commemorativa

barcelona
museu

Aprovat inicialment el projecte d’ampliació del Macba

barcelona
Música

La Iaia torna amb quatre concerts i edita tres cançons inèdites

BANYOLES