cultura

Festival del Llibre del Mar i de la Muntanya a Argelers

El festival creat per André Vinas celebra enguany la seva desena edició

Aquest cap de setmana tindrà lloc el desè Festival del Llibre del Mar i de la Muntanya a Argelers de la Marenda. Enguany, l'edició té com subtítol Fragàncies i perfums del Golf del Lleó.

El festival s'obrirà el dissabte 9 a partir de 10h00 amb presència del batlle de la vila, Pierre Aylagas i una presentació i un historial del festival per André Vinas , el creador i president d'aquesta manifestació.

A la tarda es podrà assistir a vàries conferències sobre els tems del mar, de la restauració de barques catalanes a Polilles o dels perfums.

L'endemà diumenge, després de la visita de l'exposició de fotos de Jean-Paul Rouvier i maquetes de Jacques Vidal, començarà una presentació de llibres i sessió de dedicatòries dels autors amb Nicole Yrle, Gilbert Llong, Robert Azaïs, seguit de conferències amb temes tant diferents com els senders de l'Albera, Ulisses o pobles abandonats.

Durant el festival altres artistes, pintors, creador de joieria, fotògrafs presentaran les seves obres. La llibreria Coste-Torcatís de Perpinyà tindrà una parada així com la revista Massana Albera .

El festival està instal.lat a la residència Maëva al port d'Argelers de 9h a 19h els 9 i 10 d'octubre.

Entrada lliure, pàrquing.

Informacions: 04.68.81.10.15 - www.argeles-sur-mer.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.