cultura

El festival Quartmetratges guardona el curt d'Álex Montoya

L'obra “Marina” va guanyar fa dos anys el concurs per a guions

Álex Montonya ha aconseguit amb Marina el premi al millor curtmetratge en el XXVII concurs de curts, organitzat per l'Ajuntament de Quart de Poblet, dins el festival Quartmetratges. L'obra de Montoya va guanyar fa dos anys el concurs per a guions i va ser debatuda en una xarrada dels actes de l'any passat. D'allí, van sorgir algunes idees per al guió original del metratge ara guardonat. Per això, el seu director afirma que “Marina va ser creada en el taller de Quartmetratges”.

Pel que fa a la resta de guardons, en la secció de ficció va guanyar Protopartículas, de Chema García; en la secció documental Camerun, breu història d'un embaràs, de Doménec Boronat, va obtindre el premi, i en la secció d'animació el reconeixement va ser per a Margarita, d'Álex Cervantes. Per últim, el premi del públic jove va ser per a Algo queda, d'Ana Lorenz.

Menció especial mereix el premi al curt per mòbil, organitzat per la regidoria d'Educació, que amb l'absentisme escolar com a tema, va ser per Vicent Sancho Sanmartín per L'efecte papallona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.