cultura

L'editorial Bromera anuncia noves iniciatives per a l'any vinent

Durant el 2011 celebra els 25 anys de treball editorial

La tradicional felicitació nadalenca, rebuda als domicilis de les persones que tenen contacte directe amb aquesta editorial d'Alzira, ha estat un motiu per fer balanç de l'any que tot just ara s'acaba. Un període intens marcat per les publicacions de grans autors i de propostes innovadores com el joc literari d'Unai Siset.

Així mateix, Bromera ha acostat també als lectors, l'obra d'escriptors de prestigi internacional a través de traduccions de qualitat, entre d'altres.

El 2011 obliga a encarar nous projectes d'una manera especial, degut a que aquesta casa editorial alzirenya celebra els 25 anys de treball editorial, una fita que començarà amb l'edició revisada de l'Últim roder de Josep Franco, tot un best-seller valencià que permeté continuar la tasca que ha portat Bromera arribar fins ací.

També s'anuncia la publicació de molts altres títols en versió digital i en paper, així com l'animació lectora a molts més indrets dels que fins ara s'han dut a terme. la col·laboració amb la publicació de premis locals i la marxa continua de la Fundació Bromera, faran d'aquest any 2011, un període ben significatiu per a l'editorial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.