cultura

Rafa Xambó presenta un nou disc a Massalfassar

Amb el títol d'“Andanes” veu la llum al Café l'Infern d'aquesta localitat de l'Horta Nord

Aquest divendres 18 de febrer, a les 23h, el cantautor valencià Rafa Xambó presentarà el seu quart disc Andanes, al Café l'Infern de Massalfassar.

Xambó va compondre la major part dels temes que conformen el disc durant una estada de nou mesos a Glasgow i és, justament, aquesta llunyania de casa la que acapara el protagonisme temàtic de l'obra: és tracta, doncs, d'un disc intimista i contemplatiu que oscil·la des de l'enyor provocat per la distància en l'espai i en el temps, fins a l'eufòria del retorn, passant per la inevitable ràbia civil o la musicació de poetes propers, en perfecta sincronia estètica i sentimental amb l'autor.

Al Café l'Infern actuarà acompanyat d'Albert Ortega, productor d'un treball que ha estat considerat per la crítica especialitzada com el millor de la seua trajectòria i que es va fer mereixedor de dos guardons (millor disc i millor lletra) en la darrera edició dels Premis Ovidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.