cultura

patrimoni

Unes jornades permetran descobrir el patrimoni gironí

L'activitat principal de ‘Living heritage!' tindrà lloc dissabte a la Casa de Cultura

Durant el mes de novembre tindran lloc les jornades Living heritage! Viu la recerca en patrimoni cultural, centrades a promoure la recerca en patrimoni cultural i les seves utilitats entre un públic no especialitzat, i a despertar la vocació científica i de recerca dels més menuts i del jovent. L'activitat central es farà demà passat, 10 de novembre, de les deu del matí a les dues de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona.

Entre altres activitats que s'oferiran, hi ha diversos tallers divulgatius i jocs didàctics, a més de projeccions virtuals, i, amb inscripció prèvia, també es faran visites guiades a convents i monestirs de Girona.

Al llarg del novembre, s'han organitzat altres activitats, entre les quals destaquen visites guiades al jaciment de Sant Julià de Ramis, el Museu de la Terrissa de Quart i, una vegada més, una altra als convents i monestirs gironins.

Les jornades són una iniciativa de l'ICRPC amb el suport la Secretaria de Recerca i Universitat de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona,la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona. Per a més informació cal consultar el lloc web: htpp//viupatrimoni.wordpress.com/



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.