cultura

Dues exposicions en el Museu de la Biodiversitat donen inici a les Jornades de Medi Ambient a Ibi

El divendres 19 d'abril la Trobada Transferència i Innovació està adreçada a empreses

Les Jornades de Medi ambient d'Ibi obren la seua programació amb dues exposicions en el Museu de la Biodiversitat dedicades a l'entorn natural que ens envolta.

L'exposició “La Universitat de València i els seus entorns naturals: el Carrascal de la Font Roja i la Serra Mariola” ha estat inaugurada per l'alcaldessa d'Ibi, Mayte Parra, i Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

La mostra comprén 27 panells que mostren la riquesa física i biòtica d'aquests espais naturals, així com el seu patrimoni cultural, arqueològic, històric, artístic o etnològic.

D'altra banda, la mostra de “Les muntanyes que ens envolten” exposa fotografies del Centre Excursionista Amics dels Muntanyes i del fotògraf Vicente Pérez Belda. Ambdues exposicions podran ser visitades fins el 28 d'abril en les instal·lacions del Museu de la Biodiversitat.

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat per al divendres 19 d'abril la Trobada Transferència i Innovació, dirigit a empreses, i on es parlarà de les responsabilitat social corporativa, la transferència de la universitat a l'empresa i les línies de recerca en el sector industrial que duu a terme la universitat, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.