cultura

Finalitzen les jornades per visitar el monument dels Reis Mags d'Ibi

Donat l'interès suscitat es preveu unes noves jornades quan finalitze la restauració

Al voltant de mig miler de persones han visitat la restauració del monument dels Reis Mags a l'antiga fàbrica Rico d'Ibi. Les jornades de portes obertes per visitar el monument van tenir lloc del 28 al 31 de maig per a satisfacció del públic assistent, ja que van poder conèixer de primera mà la història del monument i el procés de restauració que l'Institut Valencià de Conservació i Restauració de la Generalitat està duent a terme.

Després de la jornada inaugural el dimarts 28 de maig, veïns de la localitat i escolars, fonamentalment, van poder realitzar visites guiades, tenint l'oportunitat d'aprofundir en la història que envolta el monument, des de la seua creació fins que es va produir el despreniment que l' ha portat a la seua restauració, així com el complex procés de treball que els restauradors estan duent a terme amb explicacions de l'estat de conservació, així com els avanços en els treballs,

La valoració general d'aquestes jornades de portes obertes ha estat molt positiva i ha servit perquè els ciutadans puguen veure de prop el monument més emblemàtic de la localitat i ser així testimonis de la seua reparació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.