cultura

El llibre

En un Empordà esplendorós

SEBASTIÀ BENASSAR recomana una novel·la de l'escriptor figuerenc Agustí Vehí, una obra policíaca de les millors del gènere en català

Els que per norma general odiem l'estiu, que cada vegada som més, solem escollir llibres refrescants. Els llibres refrescants són aquells que ens absorbeixen de tal manera que permeten llargues estones d'aire condicionat. I no se m'ocorre millor llibre per complir aquest requisit que Ginesta pels morts, de l'Agustí Vehí. Al meu entendre, la millor obra del malaguanyat empordanès i una de les millors de la novel·la negra catalana contemporània. Assassinats a Darnius, un sergent dels Mossos que arriba a una nova destinació, personatges secundaris inoblidables i l'Empordà desfilant esplendorosament.

GINESTA PELS MORTS Un blues empordanès
Agustí Vehí
EDITORIAL:
Mare Nostrum
PÀGINES:
246
PREU:
12 euros
Nascut a Palma el 1976, Sebastià Bennassar és un activista cultural multitasca que viu a l'interior d'un gegant afable i rialler. Entre els seus últims títols destaca Nocturn de Sant Felip Neri (Meteora).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.