Teatre

agenda. d'autor / j.b

De l'‘Apadrina...' a la Flyhard
Marc Angelet va participar en l'Ap i donaran noves instruccionsadrina un autor, impulsat per la Nau Ivanow durant el Grec, amb Ego. Ara, es torna a presentar, amb un equip d'actors renovat i més temps d'assaig. La peça planteja els dubtes d'un antiheroi que podria ser una persona d'èxit si decidís explotar el seu talent sense complexos (o així s'ho imagina). Aquesta és la darrera peça en què consta Jordi Casanovas com a director artístic de la Flyhard. L'autor i director ha trencat amb la seva sala i companyia per desavinences personals i professionals. A partir d'ara, la sala la gestionen els altres quatre membres de Flyhard: Clara Cols, Roser Blanch, Sergio Matamala i Pablo Lammers. Aquests van enviar un comunicat la setmana passada, responent al de Casanovas en què li desitjaven tota la sort en els seus nous projectes.
ego
Marc Angelet
Direcció: Marc Angelet
Intèrpret: Nadina Campàs, Oriol Casals, Xavi Francès i Pablo Lammers
Lloc i dia: Sala Flyhard (fins al 9 de desembre)
Tan complicat, tan senzill
Es tracta d'un espectacle de pallassos sense text i amb música en directe, en què Toti Toronell reflexiona sobre el món del clown, busseja en l'essència de la figura del pallasso i hi aguanta la respiració fins que el públic arriba a respirar amb ell. Naïf, doncs, és la història d'en Toti, un pallasso solitari i el seu alter ego, una mosca i una ànima atrapada en els compassos de les màquines, els únics supervivents d'un món en què les emocions es vivien a flor de pell.
naïf
Toti Toronell
Intèrprets: Toti Toronell i el músic Albert Dondarza
Lloc i dies: A La Seca, fins al 8 de desembre. De dimecres a dissabte, a les 21 h. Diumenge, a les 19 h
Un ‘fora d'hores' imprescindible
Va ser una de les perles de la temporada passada. Ara es recupera en el cicle Fora d'hores. Una història crua, explicada amb la sensibilitat i el perill d'un nen que decideix fugir de casa i arraulir-se amb les manades de gossos que volten per Moscou, abans que reunir-se amb els nens de la seva mateixa condició, dels qui desconfia. Aquesta serà la seva sort. Una peça curta, intensa, que demostra la capacitat de supervivència i la intuïció d'un nen rus, víctima de la misèria provocada per l'entrada del capitalisme a Rússia.
IVAN I ELS GOSSOS
Hattie Naylor
Direcció: Pau Carrió
Intèrprets: Pol López
Lloc i dia: Lliure de Gràcia. Avui, a les 22 h
Curs de ‘clown'
Avner The Eccentric
El clown Avner imparteix un curs a la Central del Circ. Avner centra els principis de les arts del clown en el control de l'espai escènic, la creació de la complicitat amb el públic i els companys i la resolució dels problemes a escena. El clown facilitarà material per a la creació de situacions i personatges. Preferentment per a actors de formació de teatre gestual.
Lloc i dia: Ala Central del Circ. El 27 i 28 de novembre es fa de 14.30 a 19.30 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.