cultura

Les agrupacions musicals de la Universitat ofereixen diversos concerts de Nadal

Preparen una programació musical molt intensa amb motiu de les festes en diverses ciutats

Un total de deu concerts de l'Orquestra Filharmònica i de l'Orfeó Universitari de València

  • Orquestra Simfònica de la Universitat de València Estudi General. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Assaig de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Una desena de concerts, amb l'actuació destacada al Palau de la Música de València, tant de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat, fet que suposa una novetat, ja que l'Orquestra no actua en aquestes dates a l'auditori valencià, com de l'Orfeó Universitari de València, que un any més ofereix en aquest espai el seu tradicional concert ‘El món canta davant d'un bressol'.

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat ha preparat per a l'actuació de Nadal del dia 19 de desembre al Palau de la Música, a les 20 hores, un concert característic d'aquestes dates.

L'escena del Palau comptarà amb més 200 intèrprets perquè l'Orquestra estarà acompanyada de més de 120 xiquets i xiquetes procedents de diverses escoles corals: Schola Cantorum d'Aldaia, Escuela Coral de la Unión Musical de Almansa, Escola de Música Camp de Morvedre, Escola Coral de l'Eliana i Escola Coral La Nau de la Universitat de València, que intervindran en la segona part del concert.

A més de l'actuació del Palau de la Música, l'Orquestra oferirà un concert el dia 20 de desembre a les 13 hores, a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna amb el repertori de polques i valsos vienesos.

Abans de l'Orquestra, l'Escola Coral La Nau, dirigida per Mònica Perales, i formada per xiquets i xiquetes a partir de quatre anys, oferirà el seu concert de Nadal el dia 14 de desembre, a les 12 hores, en el Museu d'Història de València, amb un programa, en què els més menuts cantaran cançons i nadalenques populars de molt diverses procedències, i posteriorment, el dia 18 de desembre oferiran un concert de nadalenques populars a la Capella de la Sapiència de La Nau a les 19.30 hores, junt amb el Club Coral de La Nau Gran, format per més de seixanta cantors amb més de 55 anys.

D'altra banda, l'Orfeó Universitari de València protagonitza una frenètica gira en les pròximes dates amb motiu de les festes en diverses ciutats. Han preparat un programa dividit en dues parts, amb nadalenques valencians del segle XVI acompanyats del grup de vent Lux Venti i una segona en què hi interpretaran nadals d'arreu del món, acompanyats al piano per David Morales. El tradicional concert al Palau de la Música i titulat ‘El món canta davant d'un bressol', serà el dia 23 de desembre a les 20 hores.

Però abans, el cor dirigit per Francesc Valldecabres actuarà a Algímia d'Alfara, a l'Auditori de Benigànim, a l'Eliana i la Font de la Figuera.

Tots els concerts de les formacions universitàries són gratuïts (amb aforament limitat al recinte) excepte els dels dies 19 i 23 de desembre al Palau de la Música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA