Teatre

agenda. d'autor / j.b

Temes de musicals a L'Auditori
L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ofereix un concert amb fragments dels millors musicals de Broadway amb cinc cantants del West End de Londres. Oferiran versions simfòniques de musicals tan coneguts com ara El fantasma de l'Òpera, Cabaret, High Society, Evita i Els miserables. Coincidint amb la celebració, aquest 2014, del naixement de Shakespeare, també s'hi inclouen dos grans musicals inspirats en les seves obres, West Side Story, basada en Romeu i Julieta, i Kiss me Kate, que és una adaptació de The comedy of errors.
‘WEST END' A L'AUDITORI
OBC
Direcció: Robert Purvis
Intèrprets: Deborah Myers, Louisa Lydell, Ian Virgo, John Addison, Adrian der Gregorian
Lloc i dia: A la Sala 1 Pau Casals de l'Auditori de Barcelona. Dissabte, a les 19 h, i diumenge, a les 11 h.
El pes de la tolerància
Quanta força caldria per aixecar un roc? I per estirar un carro? Potser menys de la que cal per nedar fins a l'horitzó però més de la que es gasta per enfilar-se a un arbre. Però, i si el que es vol és presentar-se, amb nom i cognoms, davant de tothom? Exposar de manera clara i diàfana els valors i les flaqueses de cadascú, això sí que és força. La companyia Femarec torna a demostrar la seva valentia amb un nou espectacle. La diversió, les rialles i els somriures són ja marca de la casa, així com també ho són les reflexions i els cops de puny més emotius que sacsegen el públic en cadascuna de les seves obres. i alhora, un apassionat de les escenes violentes, cruentes, que tant bon suc treu un primer pla al cinema
LA FORÇA
Femarec
Direcció: Gloria Rognoni
Lloc i dies: Centre cultural Sant Cugat. Diumenge, 19 h.
‘El petit Dalí' segueix actiu
L'adaptació teatral del llibre El petit Dalí... i el camí cap als somnis és la font d'inspiració per apropar el món carismàtic i original de l'artista universal Salvador Dalí a partir d'un nen, en Savi. Amb ell, el públic pot viatjar per camins on troba sorprenents personatges per finalment descobrir... el poder de la imaginació!
EL PETIT DALÍ
Anna Obiols i Subi
Lloc i dia: Al Teatre Orfeó Montsià d'Ulldecona. Demà, dissabte, a les 18 h.
11 de setembre
Les Corts per la Independència
La companyia Eramprunyà representa aquest muntatge d'Ignasi Garcia Barba, que recrea com una associació cultural decideix fer una consulta tot i no tenir el permís judicial. Aquesta votació, d'entrada, era per als socis de l'entitat, però un error de missatges farà que el públic i, per tant, els votants siguin del carrer.
Lloc i dia: A L'Espiga de les Corts (c. Joan Gamper, 30). Diumenge, a les 19 h. El preu de l'entrada és de 3 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia