El festival Aftersun de Maspujols es converteix en un aparador de la música electrònica autòctona

Dotze propostes de música electrònica i d'art multimèdia formen part del cartell del sisè festival Aftersun Electrònica, que es desenvoluparà dissabte al poliesportiu de Maspujols. Concebut com una gran festa per acomiadar l'estiu, el festival és també un aparador de la música electrònica que es crea a les comarques tarragonines.

Organitzat per l'associació Milubis de Maspujols amb la col·laboració de l'ajuntamentdel poble, l'Aftersun Electrònica arrencarà a dos quarts de dotze de la nit als quatre espais on es desenvoluparà i on actuaran els discjòqueis i videojòqueis. Així, a l'escenari Milubis, l'espai més multitudinari i on el públic podrà ballar, actuaran David Sangenís, discjòquei de 17 anys de Riudecanyes; Cienwatios de Tarragona, grup format per sis discjòqueis i un creatiu i que toca les propostes més actuals de música electrònica, i el discjòquei suís resident a Galícia Joseph Weil, especialista en música tecnològica. El segon espai de l'Aftersun és la vela Nadalfool.com, que està concebuda com un petit club al mig de la festa on actuaran quatre discjòqueis: els reusencs de Selector i de John C. Burris i els tarragonins Nauzet Jonay i D'Saint. El tercer àmbit del festival el constitueix Dance Camp, un espai de relaxació on es projectarà un espectacle visual en una pantalla gegant. L'animació de l'espai serà a càrrec d'Al the Primy's (Amposta), Blanche&Djtib (Florència-Berlín) i Gruyere (Vilanova i la Geltrú). I, finalment, l'espai VJ'S està reservat per als espectacles visuals de videojòqueis de la zona, que en aquesta edició són Deltronics, grup de la Selva del Camp i Valls, i Hipnòsia, d'Altafulla.

La novetat de l'Aftersun Electrònica d'enguany serà l'habilitació d'un servei d'autobusos gratuïts, que durant la nit portaran el públic a Maspujols des de la plaça de les Oques de Reus. L'entrada al festival també és de franc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA