VerdCel llança un nou ‘single' digital

El presenten dissabte 19 de setembre al Teatre Micalet de València

El grup alcoià VerdCel arriba renovat després de les vacances d'estiu i ho fa amb un nou single digital titulat ‘Ara' amb el qual tanquen un cicle i un treball, Sàmara, i n'obri un de nou. Aquest recull de cançons conté l'esperit de Sàmara i és alhora l'expressió d'uns nous camins forçats pel treball realitzat l'últim any.

La formació alcoiana ho defineix així: «la Sàmara, la llavor amb ales que ha girat durant gairebé un any i mig seguirà rodant, ha estat plantada en una terra fèrtil i que ha començat a florir».

El nou single ‘Ara', conté una desena de caçons entre les quals cal destacar Minyona Morena, una versió d'un tema propi extret del disc Sàmara, una versió del disc de Sau Quina Nit, música d'Alfons Olmo sobre textos de Joan Brossa, i una versió sobre una tradicional algueresa.

El single complet es pot descarregar a la pàgina web www.verdcel.com.

Amb aquest nou treball VerdCel arribarà el dissabte, 19 de setembre, al Teatre Micalet de València per presentar les seues cançons en concert. L'entrada a l'actuació és gratuïta ja que forma part del V Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina que dura del 10 al 26 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.