cultura

El rodatge de ‘Joc de trons' a Canet, a tocar

El castell de Santa Florentina tanca al públic dues setmanes i les escenes es rodarien el cap de setmana

Canet de Mar es prepara per rebre l'equip de rodatge de la producció americana Joc de trons, que ha triat el municipi maresmenc per enregistrar algunes escenes de la sisena temporada. El castell de Santa Florentina, que serà l'únic espai on està previst que hi hagi càmeres, té tancades les portes al públic des d'ahir i fins al dia 21, però no reprendrà les visites fins al dissabte 26 de setembre. Algunes informacions assenyalen que fa uns dies que van arribar els tècnics encarregats de condicionar el castell d'acord amb les exigències de la sèrie i amb l'objectiu de deixar-ho tot enllestit perquè la gravació comenci i acabi el cap de setmana. El fet que l'edifici no es torni a obrir a les visites fins passat el 21 s'entén arran de la dificultat de desmuntar els equips. Malgrat que ja no hi ha dubtes que les càmeres es concentraran només a les estances de Santa Florentina, una construcció amb arrels mil·lenàries que va ser reformada a finals del segle XIX per l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner i que està situada enmig d'un bosc a la part alta de la població, les informacions sobre el contingut de les escenes que s'hi rodaran són minses i, evidentment, no són oficials.

La productora HBO es cuida prou d'exigir confidencialitat absoluta per evitar filtracions que puguin afectar abans d'hora la història de les lluites entre les diferents ciutats dels set regnes. Tot i això, els experts en la sèrie ja donen per segur que el castell de Santa Florentina es convertirà en la seu de la casa Tarly i que s'aprofitaran els espais del claustre, la gran sala i una de les habitacions. A més, el fet que es fes un càsting per localitzar un infant de zero a dos anys ros encara dóna més pes a l'argument que es tracta del fill de la companya de Sam Tarly (John Bradley). En aquest cas, el jove i inexpert guardià de la nit tornaria a casa i es retrobaria amb la seva família, en especial amb un pare que el va repudiar i que el va enviar als confins de la civilització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA