cultura

Girona s'enfebra amb la sèrie ‘Joc de trons'

Aparadors de botigues, eslògans de la sèrie i anuncis de la plataforma televisiva omplen la ciutat

Joc de trons ocupa Girona. La gravació d'escenes a la capital gironina des de fa un parell de setmanes ha monopolitzat part de la vida dels gironins i des de fa un parell de dies la plataforma televisiva que emetrà a la primavera la sisena temporada ha desembarcat amb una agressiva campanya publicitària que omple la ciutat. Girona, terra de dracs és l'eslògan que Movistar+ utilitza per atreure clients a la capital gironina perquè no es perdin la sèrie que s'haurà gravat en part a Girona.

La febre gironina per la sèrie es deixa veure en aparadors i marxandatge de la popular història dels set regnes, però també ha traspassat a negocis més aliens. Així, en una botiga de roba del carrer Santa Clara es pot llegir en un aparador la frase “Winter is coming”, lema de la família Stark amb el llop de simbolitza aquest clan, que va com l'anell al dit com a reclam als ciutadans per comprar roba.

Grans escenes a punt

El rodatge de Joc de trons s'allargarà una tercera setmana a Girona i se centrarà en les escenes més grans i de major impacte. L'acció se centrava ahir a la plaça dels Jurats, amb la gravació d'una història de ficció dins de la mateixa sèrie que s'albira com una escena clau de la sisena temporada. A més, es fan els preparatius per a la gravació a l'interior de Sant Pere de Galligants.

La preparació dels soldats de l'exèrcit de Tyrell enxampat fa pocs dies per aquest diari i la baixada d'un cavall per l'escala de la catedral capitalitzaran els esforços de la productora aquests pròxims dies. Dilluns i dimarts que ve es tancarà bona part del Barri Vell, fet que dificultarà l'accés a la majoria de punts clau, com ara el carrer de la Força, la plaça de la Catedral i la pujada de Sant Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA