cultura

U2 i Foo Fighters cancel·len les seves actuacions a França

Els irlandesos suspenen els concerts que havien de fer aquest cap de setmana a París

La banda nord-americana suspèn la resta de la seva gira europea, inclosa la visita a Barcelona el proper 19 de novembre

La banda irlandesa U2 i la nord-americana Foo Fighters han anul·lat els concerts que tenien previstos a França després de l'onada terrorista a París.

U2 ha anunciat que suspèn les actuacions previstes aquest dissabte i demà diumenge a París a causa de l'“estat d'urgència en curs a França” pels atemptats.

La banda liderada per Bono es declara “en xoc” pels esdeveniments d'aquesta nit a París i assegura que els seus sentiments “estan amb les víctimes i les seves famílies”. “Estem devastats per les pèrdues de vides al concert dels Eagles of Death Metal”, en referència a la banda que actuava a la sala Bataclan quan es va produir la presa d'ostatges.

El grup Foo Fighters, que estava immers en la gira del seu vintè aniversari, ha anunciat a través de les xarxes socials que “amb la més profunda tristesa i sincera preocupació” es veuen obligats a cancel·lar la resta de la seves actuacions a Europa, entre les quals hi havia un concert a la capital francesa.

La banda liderada per Dave Grohl ha explicat que han pres aquesta decisió “a la llum d'aquesta violència sense sentit, el tancament de les fronteres i el dol internacional no podem seguir en aquest moment. No hi ha una altra manera de dir-ho. Això és una bogeria i una merda”.

El grup nord-americà assegura que el seu pensament i oracions estan “amb tots els que han resultat ferits i amb els qui han perdut una persona estimada”.

La productora Live Nation ha confirmat que entre els concerts cancel·lats hi ha el que s'havia de celebrar el proper 19 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, i que era l'única actuació prevista a l'Estat espanyol. La setmana que ve informarà sobre la devolució dels diners de les entrades del concert de Barcelona.

La mateixa promotora ha informat que Eagles of Death Metal, el grup de rock que actuava ahir a la nit a la sala Bataclan de París durant la presa d'ostatges, donarà a conèixer si continua amb la seva gira Europea, que també tenia parada a Barcelona i Madrid el 8 i 9 de desembre. Els integrants de la banda van sortir il·lesos de l'atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda