cultura

VIMBODÍ I POBLET

Enric Alfonso publica un volum d'articles

Les palmeres no fan ombra és el darrer llibre del periodista i escriptor de Vimbodí i Poblet, Enric Alfonso, que es va presentar ahir a la vila de la Conca de Barberà. Editat per Salòria, la publicació recull una cinquantena d'articles de l'autor apareguts en els darrers dos anys en diferents mitjans de comunicació com 'Nova Conca', 'Notícies TGN', 'La Façana', 'E-Notícies'... així com diversos escrits fins ara inèdits. El llibre inclou dibuixos de Jaume Batlle, pintor i il·lustrador del diari 'El Punt Avui'.

L'obra ha estat prologada per la periodista de 'La Vanguardia' i presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Sara Sans, qui destaca que Les palmeres no fan ombra esdevé “una mirada periodística implicada i curiosa -amb la seva saludable dosi d'ironia- que pregunta i posa en evidència diferents aspectes de l'actualitat”.

El municipi de Vimbodí i Poblet és protagonista d'alguns dels articles del llibre, que també té com a escenaris Montblanc, Tarragona, Reus, Salou i altres localitats de les comarques de Tarragona i del conjunt del país. Les palmeres no fan ombra és a la venda en llibreries de la Conca de Barberà i també de Tarragona o Barcelona, i així mateix a través de la pàgina web d'Edicions Salòria.

Enric Alfonso, nascut a Vimbodí i Poblet l'any 1969, ha treballat com a periodista a 'El Punt' i 'La Vanguardia', entre altres mitjans de comunicació. Actualment és tècnic de premsa a l'administració pública. Ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals el Tinet de narrativa curta i el premi de Poesia Mn. Ramon Muntanyola de l'Espluga de Francolí. Els seus darrers llibres publicats són la novel·la La Guerra no era cap joc, sobre les vivències del 'biberó' Màxim Calvo a la Batalla de l'Ebre, i aquest recull, tots dos apareguts en el decurs d'aquest 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda