Música

Els premis Enderrock s’adapten a la pandèmia

Més de 200 artistes es reuniran demà a l’Auditori de Girona en la celebració de la 23a edició dels Enderrock. I ho faran amb un fort dispositiu i sota les màximes garanties de seguretat per evitar contagis de la Covid-19. Amb un 50% de la capacitat prevista, tal com està regulat actualment, es faran proves d’antígens als artistes, als mitjans, al personal tècnic i a l’organització per tal que puguin reunir-se a l’escenari sense riscos de contagis. També es repartiran mascaretes FFP2 entre el públic que hi haurà a la sala i es faran controls de temperatura. El responsable de l’empresa Events, encarregada del protocol sanitari, Roc Aguilera, ha explicat que els artistes arribaran a l’auditori per l’accés B i que els citaran en diferents hores per evitar que hi ha acumulacions. A la sala de cambra es muntaran diversos boxs on es faran els tests. La sala de dalt serà el punt de trobada dels artistes que hagin passat la prova i hagin donat negatiu, prèvia a l’entrada a platea.

El director d’Enderrock, Lluís Gendrau, declara que la gala es convertirà en “el primer gran acte del sector cultural” del país i que probablement les mesures que s’hi implementaran permetran que “d’ara en endavant es puguin fer molts més actes d’aquest tipus”. La campanya per la lluita contra el coronavirus #Joemcorono rebrà el guardó Enderrock Estrella 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia