Altres

Art, poesia i música, al Vadart de Fontcoberta

Descobrir art i l’obra d’autors contemporanis. Trepitjar el territori i gaudir del medi i el clima. Obrir-se a noves sonoritats i nous talents musicals disfrutant dels concerts en viu. Tot això va d’art i tot això i més és el festival Vadart , que neix a partir de la galeria Art en Brut Gallery , de dues associacions culturals vinculades a la música i les arts, i de la col·laboració amb l’Ajuntament de Fontcoberta.

Abraça a través de diferents formes i disciplines artístiques accions com ara una exposició d’artistes del Pla de l’Estany (visitable de l’1 al 30 de juliol, a Art en Brut Gallery, Banyoles) o un concurs de pintura ràpida. També les lletres s’hi donaran cita amb els anomenats Concerts poètics, i també hi ha programades xerrades de divulgació i preservació del territori (mitjançant els concerts Climate sessions).

Pel que fa a noms propis, d’artistes confirmats, n’hi ha de tan destacables com Andrea Motis i Josep Travé, Enric Casasses i Don Simón i Telefunken (que oferiran un recital de poesia i música), Birch o Júlia Irvine. Segons els organitzadors, tots els concerts tindran lloc el 24 de juliol i s’han adaptat amb la previsió que es facin de les 18 h a les 22 h. “No descartem recuperar la idea inicial i que siguin de 20 h a 1 h si està permès”, avancen. Gastronomia i food trucks arrodoniran l’oferta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia