Cinema

Connexió inesperada

Poques setmanes després de l’estrena de Minari: Història de la meva família, film nominat a sis Oscar, arriba als cinemes El verano de Cody , títol que va inaugurar fa dos mesos el festival de cinema independent de Barcelona Americana Film Fest. Dirigida per Andrew Ahn, la pel·lícula comparteix amb aquell títol nombroses coincidències: està protagonitzada per immigrants coreans als Estats Units o els seus descendents, la narració es fa des del punt de vista d’un nen i s’acosta amb tendresa a uns personatges solitaris de vides senzilles.

Cody (Lucas Jaye), el nen protagonista, acompanya la seva mare (Hong Chau) a buidar i vendre la casa de la seva tieta, que vivia en un poble i ha mort fa poc. Mentre la mare s’ocupa de netejar i buidar la casa, el nen juga pel carrer i fa amistat amb un solitari home gran, interpretat per Brian Dennehy. Es tracta d’un dels treballs pòstums de l’actor de Cocoon i Acorralado, mort fa un any. Veterà de la guerra del Vietnam que ha quedat vidu fa poc, l’home connecta amb el nen solitari i acaben fent amistat, malgrat les diferències culturals i els anys que els separen, en una història amb apunts socials senzilla i modesta però entranyable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia