Cinema

‘El ventre del mar’, gran triomfadora al festival de Màlaga

La pel·lícula d’Agustí Villaronga guanyala Biznaga d’or i la de plata a la millor direcció

Roger Casamajor s’endú el premi a millor interpretació masculina

La nova pel·lícula d’Agustí Villaronga, El ventre del mar, s’ha recollit sis premis al Festival de Màlaga, entre els quals la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula i la de plata a millor direcció.

El film ha obtingut, a més, el guardó al millor guió; al millor actor, per a Roger Casamajor; a millor fotografia, per a Josep Maria Civil i Blai Tomàs, i la millor música, per al compositor Marcús J.G.R.

La cinta de Villaronga retrata el naufragi real de la fragata Alliance el 1816 i és una adaptació del text Océano mar d’Alessandro Baricco.

Els altres guardonats han estat el film Destello bravío, òpera prima d’Ainhoa Rodríguez i coproduït per Lluís Miñarro, que ha rebut la Bizanaga de plata Premi Especial del Jurat i el guardó a millor muntatge.

Chavalas, dirigida per Carol Rodríguez, ha estat distingit amb el premi del públic.

L’accent català al palmarès del certamen també s’ha deixat notar amb el premi especial del jurat de la crítica al film Las consecuencias, de Claudia Pinto, veneçolana resident al País Valencià, i el guardó a millor actriu de repartiment per María Romanillos

La lectura del veredicte l’ha fet l’actriu Nora Navas, presidenta del jurat del certamen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia