Música

Neix 99%, la banda de rock d’Andreu Van den Eynde i Guillamino

El grup estrena el videoclip de la cançó ‘Som el 99%’ en col·laboració amb Lágrimas de Sangre, on hi apareix Marcel Vivet i David Fernàndez

  • VÍDEO: El videoclip 'Som el 99'
  • Neix 99%, la banda de rock d’Andreu Van den Eynde i Guillamino.

La nova banda de rock 99%, de l’advocat i guitarrista Andreu Van den Eynde i el músic i productor Guillamino, ha estrenat aquest divendres el videoclip de la cançó ’Som el 99%’ en col·laboració amb La´grimas de Sangre com avançament de la sortida oficial del senzill que estarà disponible a totes les plataformes digitals el pròxim 8 d’octubre. Al videoclip hi apareixen Marcel Vivet i David Ferna´ndez. El grup ha destacat que són “una banda de Rock and Roll a cavall de la milita`ncia poli´tica, inspirada en Rage Against de Machine i que te´ la intenció de generar debat poli´tic a casa nostra, i no nome´s debat musical”.

Els membres de 99% són Andreu Van den Eynde, advocat d’Oriol Junqueras i guitarra; Guillamino, músic i productor; Lalo Lo´pez (Fundacio´n Tony Manero) i el músic Vi´ctor Van den Eynde.

La nova banda ha presenta el vi´deo de la canc¸o´ ’Som el 99%’, feta amb La´grimas de Sangre. Al videoclip, hi apareixen l’activista Marcel Vivet, i el periodista i militant de la CUP, David Ferna´ndez. Els diners que es recaptin de la campanya a BandCamp es destinaran a la fundació de Marcel Vivet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia