Altres

El Coac presenta el Centre Obert d’Arquitectura

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Coac) va presentar ahir el Centre Obert d’Arquitectura, un lloc de coneixement i cultura arquitectònics per estimular els vincles del sector amb la societat, fomentar la recerca i potenciar el seu paper innovador i internacional.

L’espai tindrà seus arreu del territori català, concretament a Barcelona, Figueres, Girona, la Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Olot, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic. Totes estan ja en funcionament, excepte la de Barcelona, on s’estan fent unes obres que s’acabaran a principi del 2022.

El Centre Obert d’Arquitectura neix en un moment “òptim” per a l’arquitectura catalana, tal com ha qualificat la degana del Coac, Assumpció Puig, ja que coincideix amb el nomenament de Barcelona com a capital mundial de l’arquitectura el 2026, moment en què acollirà el Congrés de la Unió Internacional. El director d’aquest nou espai d’arquitectura catalana serà Josep Ferrando, vocal de cultura del Coac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia