Art

societat

Grans i petits, en els 36 tallers de Barcelona Dibuixa

El Festival Barcelona Dibuixa va posar color a 29 espais de la ciutat ahir a través dels 36 tallers organitzats aquest any sota la direcció artística del Museu Picasso i la col·laboració de l’Institut de Cultura. La 16a edició té per lema Menja’t el món i gran part dels seus continguts van girar entorn de l’alimentació sostenible. Un any més, s’hi van sumar participants de totes les edats, que van poder descobrir els secrets de la cuina d’abans o l’alimentació amb insectes del futur.

Un dels tallers que va tenir més èxit va ser el de la coneguda il·lustradora valenciana Paula Bonet, que va convidar els inscrits a mirar-se interiorment per fer-se un autoretrat “sense filtres”. També hi van participar l’artista Fito Conesa, la ceramista Rosa Cortiella, la dissenyadora gràfica Estel Boada, l’artista visual Antonio Gagliano, l’il·lustrador i artista plàstic David de las Heras i l’artista tèxtil Tania Berta Judith.La majoria de les activitats van girar al voltant de la necessitat d’implantar nous sistemes d’alimentació, coincidint amb el fet que Barcelona és aquest 2021 la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Enguany la gran festa del dibuix de Barcelona es va fer en cinc districtes (Ciutat Vella, l’Eixample, Sants-Montjuïc, Sant Andreu i Sant Martí) i va ocupar museus, teatres, centres cívics, culturals i universitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia