cultura

CERDANYOLA DEL VALLÈS

El FIT tindrà cinc companyies internacionals en la setena edició

Per primera vegada des del seu naixement, el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola (FIT) incorpora fins a cinc companyies internacionals –procedents d'Alemanya, l'Argentina, França, Itàlia i Txèquia–. El cartell de la setena edició, que es farà del 23 al 25 de setembre, el completen una companyia andalusa, una altra de madrilenya i quatre de catalanes. A més de les programacions en espais tancats –l'Ateneu, el Museu d'Art i l'Espai Enric Granados– també hi haurà cercaviles, animació musical i tallers de jocs.

Pel que fa al vessant professional del FIT, enguany es presentaran les actes del tercer simposi sobre teatre infantil i juvenil –sobre la percepció d'infants i joves dels espectacles teatrals– i es durà a terme una nova edició del Laboratori Teatral, un espai de formació per a actors, escenògrafs, directors, dramaturgs, mestres i educadors a càrrec del director, Jorge Picó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.