Ribes celebra la festa major de Sant Pere aquest cap de setmana

L'espectacle multicultural Contes i danses del món, avui, a les 19 hores a la plaça Marcer, i un concert multicultural a les 23:30 hores a l'avinguda Onze de Setembre, formen part dels actes de la festa major de Sant Pere, que celebra Ribes aquests dies.

Els plats forts de la festa començaran diumenge: a les 13 hores sonaran els morterets, traca i repic de campanes i, a continuació, sortirà la cercavila infantil de la plaça de la Vila. A les 18.30h, la cercavila dels balls populars iniciarà el seu recorregut de la plaça de Catalunya; el castell de focs es podrà veure a les 23 hores. La nit es clourà amb un ball de revetlla amb les orquestres Covers i Catrock a la plaça Marcer, a la una de la matinada. Dilluns, l'anada a ofici serà a les 10.15 hores i, la sortida, a les 13 hores. A les 18.30 hores serà el torn d'una cercavila infantil des de la plaça de Francesc Layret, que oferirà una exhibició a la plaça de la Vila, una hora més tard.

La jornada es clourà amb la Cobla Orquestra Rosaleda, que oferirà el concert de festa major, a les 20:30 hores, a la plaça Marcer, i el ball de festa major, a les 22 hores, a la mateixa plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.