cultura

El festival Trobades entre Occident i Orient

Pascal Comelade, un homenatge a Jordi-Pere Cerdà i músiques persanes i birmanes seran els moments destacats del festival que té lloc aquest proper cap de setmana

Per la seva novena edició, el festival Trobades convida L'Iran, el Myanmar i la Bielorússia així com el nord-català Pascal Comelade, l'occità Guillaume Lopez i l'obra de Jordi-Pere Cerdà. El dijous 28 novembre a 17h30, al museu MúSIC de Ceret, es presentarà el festival amb presència dels artistes Pascal Comelade, Guillaume Lopez et Bijan Chemirani, de Marcel Mateu, representant el Consell general i de Paul Macé, director de MúSIC.

Els quatre moments importants del festival es situaran a Toluges, Perpinyà , Tuïr i El Voló.

Divendres 29 novembre a Toluges, el trio Chemirani i Guillaume Lopez presentaran un viatge poètic i ritmat amb cants tradicionals i improvitzacions. Dissabte 30 un trio de músiques persanes amb el trio Chemirani i Maryam actuarà a Perpinyà .

Divendres 13 desembre a Tuïr, un projecte de creació musical From East to West reunirà Pascal Comelade a l'orquestra de música tradicional birmà Saing waing per revistar les cançons de Bob Dylan, entre Àsia i Occident, entre poesia musical i ritmes efervescents i frescos. Finalment, dissabte 14 desembre al Voló, els comediants Henriette Torrenta i François Soulié retran un homenatge a Jordi-Pere Cerdà, l'immens autor nord-català, desaparegut l'any 2011. Amb l'acompanyament de Dmitri Tokarev al contrabaix.

El festival és una producció del Consell general 66 i la direcció artística de MúSIC Museu dels instruments de Ceret.

Informacions: MúSIC 14, carrer Pierre Rameil Ceret - (33)04.68.87.40.40

http://www.music-ceret.com/



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]