L'església d'Algerri estrena nova il·luminació interior

Aquest dilluns al matí s'ha inaugurat la nova il·luminació ornamental interior de l'església d'Algerri (Noguera). La reforma -que ha suposat una inversió de 60.000 euros, aportats per la Fundació Endesa- ha consistit en la renovació de l'enllumenat artístic interior del temple dedicat a la Purificació de la Verge Maria, amb l'objectiu que els ciutadans i els feligresos puguin apreciar la seva bellesa arquitectònica, atès l'interès patrimonial, històric i cultural, del monument que compta amb una façana barroca. A l'acte d'inauguració hi han assistit el director d'Endesa a Lleida, Asensio Martínez, l'alcalde d'Algerri, Xavier Viola, i el rector del temple parroquial, Ramon Vila.

L'acte, que s'ha dut a terme després d'una missa, també ha comptat amb l'assistència de diversos alcaldes dels municipis veïns, així com d'altres personalitats.

A més de la renovació de l'enllumenat interior de l'església d'Algerri, en els darrers anys, la Fundació Endesa ha invertit en la millora de la il·luminació de monuments del patrimoni històric i artístic de les comarques de Lleida. Entre altres actuacions, destaquen la renovació de l'enllumenat de l'església parroquial de Vilaller, la de Sant Climent de Taüll i la del Centre d'Interpretació del Romànic de la Vall de Boí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.