cultura

Llíria celebrà la festa de la música

La vila es va unir ahir a les més de 300 ciutats europees per a la celebració

Des de 1982, cada 21 de juny, solstici d'estiu, se celebra aquesta festa a tota Europa, considerant aquest dia, en molts països com un festa nacional.

Enguany a Llíria, fent honor al seu nom “Ciutat de la Música”, la Banda Juvenil de la Unió Musical a mans del seu director Miguel Castillo Barona ha volgut unir-se a aquesta celebració europea.

Per a tal esdeveniment ha comptat amb la participació i col·laboració de tots els alumnes de les escolesi instituts de la localitat: IES Camp de Túria, IES Laurona, CEIP Sant Vicent Ferrer, CEIP Sant Miquel, Col·legi Santa Ana, Col·legi Francisco Llopis, Col·legi Unió Musical a més del Institut Français.

Al temps que la Banda Juvenil va fer sonar els seus instruments, els xiquets i xiquetes de les escoles, fent us de les seues veus i del seu cos, se fusionaren interpretant obres de compositors valencians tals com: “Sol redó” de Ferrer Ferran i “Lluna Mediterrània” de Teo Aparicio Barberàn.

Els compositors honraren aquest acte amb la seua presència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia