cultura

La Conca clou un bon any turístic i preveu perspectives de millora

L'oficina comarcal de Turisme de la Conca de Barberà tanca el 2015 amb un balanç positiu i és optimista de cara al 2016 amb els projectes que es preveuen executar. Alguns d'aquests són el nou emplaçament de la oficina municipal de Turisme de Montblanc, o la nova ruta templera de realitat virtual augmentada a l'Espluga de Francolí.

L'oficina de Poblet ha registrat un augment del 20% de consultes, amb 18.660, i un augment del 9% de visitants, amb 58.163, respecte a l'any anterior. La de Montblanc tanca l'any amb rècords, un 16% més de consultes, amb 18.184, i un 6% més de persones, amb 59.995. L'oficina de l'Espluga també obté xifres molt bones respecte a l'any anterior, amb un 6% més de consultes (6.030), i un 6% més de persones (22.167).

Pel que fa als actius turístics, el monestir de Poblet millora les xifres de visitants amb 107.316, un 3% més que l'any anterior. El Museu i Forn de Vidre de Vimbodí ha rebut 8.154 visites, quantitat que suposa un augment del 28,5% respecte a l'any anterior. Pel seu cantó, els museus i espais visitables de l'Espluga mantenen les xifres de visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia