Economia

Economia

Seat llançarà set models de la nova marca esportiva Cupra

L’empresa automobilística Seat llançarà els pròxims tres anys set models de la nova marca de cotxes esportius Cupra, que s’ha independitzat i comença un camí propi a la recerca d’un públic diferent, cosa que la portarà a obrir unes oficines centrals a la ciutat de Barcelona o a l’àrea metropolitana, segons van anunciar els directius de la companyia a una representació de periodistes especialitzats. El president de Seat, Luca de Meo, va explicar dijous en un acte a Sant Pere de Ribes que s’han plantejat aquest projecte com un repte i una oportunitat per contribuir a incrementar els beneficis de Seat, que està batent rècords de vendes globals –468.000 unitats el 2017– i millorar també els resultats financers.

Així, l’objectiu d’aquí a l’any 2020 seria doblar el nombre d’unitats venudes fins ara del Cupra i passar, per tant, de les 10.000 unitats del 2017 a unes 20.000.

“Creiem que Cupra és una gran oportunitat per a Seat, per als concessionaris i per al negoci automobilístic”, va dir De Meo, que va subratllar que el projecte neix del convenciment que hi ha un espai per “reconquistar” un grup de clients que no se senten atrets ara pels cotxes de la marca catalana però als quals els agraden els cotxes sofisticats i esportius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia