Economia

Seat i Nissan, forçades a parar

El virus obligarà també a aturar la producció de les dos grans companyies automobilístiques del país. Seat va decidir ahir tancar les tres línies de producció a partir de dilluns que ve, dia 16, pels problemes derivats del coronavirus, la qual cosa afectarà 7.000 treballadors, poc més de la meitat de la plantilla, segons Efe. La decisió es va prendre arran dels problemes de subministrament i de mobilitat derivats de la crisi del coronavirus, com també per la decisió del govern espanyol de decretar demà l’estat d’alarma a tot el país durant un mínim de quinze dies per contenir la pandèmia. La resta de plantilla es preveu que vagi a treballar amb normalitat sempre que sigui possible.

També Nissan ha hagut d’aturar la producció a la planta de la Zona Franca de Barcelona per falta de subministrament d’un proveïdor clau en el procés d’acoblament, l’empresa Trire, fabricant de rodes, situada a Òdena, que es troba sota confinament a causa del coronavirus.

Nissan i Seat estarien considerant un expedient d’ocupació temporal si la falta de subministraments s’allarga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia