Economia

empresa

Eurekakids va obrir 22 botigues l'any passat

L'empresa gironina disposa actualment de 182 punts de venda per tot el món

La cadena de joguines educatives Eurekakids va expandir l'any passat la seva xarxa de punts de venda amb vint-i-dos nous establiments, dels quals setze es van obrir en el decurs del segon semestre de l'any. Els nous establiments que es van obrir entre el juliol i el desembre es van repartir entre l'Estat espanyol, Itàlia, Colòmbia, Mèxic i Oman. A l'Estat espanyol, Eurekakids va inaugurar deu botigues, a València, Almeria, Granada, Barcelona, Santander, Ciutat Real, Màlaga, Las Palmas, Lanzarote i Sevilla. A Itàlia van ser tres els establiments que es van obrir entre el juliol i el desembre de l'any passat: Arezo, Chivasso i Parma. La nova botiga de Colòmbia es va obrir a Bogotà, la de Mèxic, a la capital del país, i la d'Oman, en el centre comercial Avenues Mall.

Actualment la xarxa de botigues de l'empresa gironina a tot el món arriba als 182 punts de venda repartits entre tretze estats: Estat espanyol (115), Itàlia (32), França (5), Bèlgica (5), Andorra (1), Luxemburg (1), Croàcia (1), Emirats Àrabs (1), Oman (1), Qatar (1), Colòmbia (12), Mèxic (6) i Panamà (1).

Eurekakids té actualment més de 7.000 referències. Hi ha joguines orientades a despertar la intel·ligència dels nens i estan adreçades a totes les edats amb el compromís de formar a futures generacions amb els jocs de sempre, els que potencien la seva imaginació i fomenten valors com ara l'amistat. Els jocs i les joguines d'Eurekakids ajuden a despertar la ment infantil, però també a estimular els sentits, a jugar en família, a l'aire lliure, a més que permeten als petits de la família construir, crear i, sobretot, aprendre.

A la demarcació de Girona Eurekakids té botigues al carrer de Juli Garreta de Girona; al Joan Maragall de Figueres; a l'Espai Gironès de Salt; al carrer de la Pau de Platja d'Aro; al carrer Sant Ferriol d'Olot; al carrer Espanya de Puigcerdà, i al carrer Mercaders de Blanes.

A més de les botigues físiques, l'empresa gironina també disposa de botiga per internet (www.eurekakids.es), que ha estat traduïda a set idiomes i amb la qual exporta i ven els seus productes a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona