De la granja a la taula

La cadena Bon Preu instal·la la primera màquina expenedora de llet fresca a Barcelona

Gairebé sortien per la porta quan es van aturar en sec atrets per la nova màquina expenedora de súper. «Conté llet fresca pasteuritzada, acabada de munyir», es va avançar a dir la Joana Coma, informadora del Bon Preu, fent augmentar les expectatives de la parella. En Josep Maria Garcia i la Pilar Marginedas, clients habituals de l'establiment que l'empresa catalana té al carrer Sicília de Barcelona, ja havien fet la compra però no es van poder resistir. «La tastarem, no?», va dir ella mig encuriosida.

Des de fa uns dies, aquesta és la reacció més habitual que es viu al súper. La cadena Bon Preu ha instal·lat a l'establiment una màquina expenedora de llet fresca, la primera que hi ha a la ciutat. El dipòsit conté 300 litres i permet els clients consumir aquest aliment natural tant sols 24 hores després de ser produït per les vaques de la Granja Comas, situada a Santa Eugènia de Berga (Osona). El client pot comprar un litre de llet «amb totes les propietats nutritives i lliure d'additius» per un euro (se li ha de sumar 0,20 cèntims més si s'ha d'adquirir l'ampolla). També hi ha possibilitat de comprar-ne quantitats més petites (100 ml, 200 ml o mig litre).

Es tracta d'un valor afegit que respon, segons fonts de l'empresa, a «la cultura creixent de l'alimentació saludable». «La gent cada vegada és més exigent amb els productes i més sensible a la salut alimentària», explica David Poudevida, responsable de comunicació de Bon Preu, que assegura que amb el projecte es «recupera el concepte de les vaqueries». El grup no descarta ampliar el nombre d'establiments amb màquines si els clients –que fins ara són de totes les edats– «responen com ho estan fent». De moment, sembla que als consumidors no els destorba haver de desplaçar-se per comprar llet fresca. «Hem rebut clients d'altres barris i fins i tot de ciutats veïnes», assegura Poudevida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona