Economia

SUPSA Supermercat Pujol va créixer un 15,5% el 2020

La cadena lleidatana de supermercats especialista en productes frescos va tancar l’exercici amb unes vendes de més de 195 milions d’euros

La companyia SUPSA Supermercat Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, va tancar l’exercici del 2020 amb unes vendes de 195.500.000 euros, un 15,5% més que l’any anterior.

Amb una quota de mercat del 23,6%, Plusfresc manté el lideratge en superfície de venda a la demarcació de Lleida.

La companyia va contractar vuitanta persones per satisfer l’augment de la demanda, amb la qual cosa la seva plantilla arriba ja als 1.500 empleats. SUPSA, que l’any passat va obrir tres noves botigues, dues a les comarques lleidatanes i un altre a la ciutat de Barcelona, enguany ja ha inaugurat tres nous establiments i, a banda de seguir creixent a la demarcació de Lleida, continuarà buscant oportunitats de creixement a Barcelona. Supermercat Pujol compta actualment amb una xarxa de 80 establiments ubicats a Lleida, Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent.

La pandèmia va obligar SUPSA a invertir 2.200.000 euros per posar a disposició d’empleats i clients material de prevenció i protecció, a més a més d’extremar les actuacions de neteja i desinfecció. Segons Francisco González, director general de Plusfresc, “2020 va ser un any de reptes, la crisi sanitària ens va obligar a ser molt àgils i a adaptar-nos per garantir l’abastiment de productes bàsics per a la població.”

L’increment de la demanda es va donar també a la web de compra online, la qual cosa va requerir que la cadena de supermercats posés tots els mitjans que estaven al seu abast per satisfer un nivell de peticions que es va arribar a doblar en els moments més àlgids del confinament. En aquest sentit, la intenció de l’empresa és continuar treballant aquest any per adaptar-se als nous hàbits de compra dels consumidors. “Creiem que la compra online ha arribat per quedar-se i volem seguir millorant aquest servei per proporcionar la millor experiència al nostres clients”, diu González.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA