Economia

Eurofirms Group compra l’empresa madrilenya Norley

El grup gironí amplia així la seva divisió centrada en la subcontractació de serveis assistits a les empreses

La companyia gironina de recursos humans Eurofirms Group amplia la seva divisió centrada en la subcontractació de serveis assistits a les empreses. El grup, amb seu central a Cassà de la Selva, ha comprat la madrilenya Norley, especialitzada en l’externalització del servei d’atenció telefònica –el contact center– i, en especial, la televenda. Amb aquesta adquisició, Eurofirms amplia el servei que ofereix des d’Inneria, la marca del grup centrada en l’externalització de serveis, i durant els pròxims mesos disposarà de quatre plataformes de contact center: dues a Madrid i les altres dues a Astúries. Eurofirms Group té una xarxa de 133 oficines, de les quals 110 a l’Estat espanyol, i va facturar 351 milions d’euros el 2020.

L’adquisició de Norley permetrà ampliar el servei que Eurofirms dona des d’Inneria, la marca del grup que ofereix la subcontractació de serveis a les empreses (outsorcing). “Aquesta nova integració mostra l’aposta de la companyia pel servei que s’ofereix des d’Inneria Contact Center”, segons informa Eurofirms en un comunicat.

El grup gironí precisa, a més, que durant els pròxims mesos tindrà quatre plataformes d’atenció telefònica. A la que ja funciona a Madrid des de l’abril de l’any passat, ara se n’hi afegirà una altra i dues més a Langreo (Astúries). Seran, concreta la companyia, “plataformes especialitzades en l’atenció al client i des de les quals s’ofereix a les empreses la subcontractació de serveis assistits, la gestió de suport en processos de negoci i la transformació digital del negoci, ampliant els canals de comunicació amb els clients”.

Eurofirms Group incorporarà a la seva plantilla tots els treballadors de Norley (un centenar d’empleats). Tots continuaran oferint els serveis de contact center, ara des de la nova oficina d’Inneria a Madrid.

La divisió d’Eurofirms, centrada en l’externalització de serveis, Inneria, té més de dinou anys d’experiència en el sector i una plantilla de 2.200 treballadors.

LA XIFRA

351
milions
d’euros és la facturació d’Eurofirms Group el 2020. Disposa d’una xarxa de 133 oficines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona